Joosten Keurslager

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Historie

Keurslager Joosten is een familiebedrijf gevestigd midden in het centrum van Barneveld
 
De slagerij werd kort na de tweede wereldoorlog in 1945 opgericht door de vader/moeder en opa/oma, van de huidige Meester Slagers, Henk en Mien Joosten. In de loop der jaren werd de zaak overgedragen aan zoons Herman en Jan Joosten en schoonzoon Jan Stapelbroek. Momenteel staat Reinout Joosten (zoon van Herman Joosten) aan het roer. De slagerij heeft door de jaren heen verschillende verbouwingen ondergaan, om steeds maar weer met de tijd mee te gaan. De ambacht en de liefde voor het vak hebben steeds voorop gestaan in de strijd om de gunst van de consument.

Ook diervriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden dat het slachtdier een goed leven moet hebben gehad en gaan voor verantwoord veevoer. Wij zijn ons bewust dat wij rentmeesters zijn en zullen dit ook met verve uitdragen. Stap voor stap krijgt dit  vorm in de termen van EKO, Milieubewust, Groene Soja, Animal Welfare Council, Dierenbescherming en de Stichting Natuur en Milieu.

Door het enthousiasme en de inzet van het hele team werden in de loop der jaren vele prijzen gewonnen met onze zelfgemaakte producten op vakwedstrijden in binnen en buitenland:

In 2002 werd Keurslager Joosten Nationaal Barbecuekampioen van Nederland

In 2003 werden wij uitgeroepen als ondernemer van het jaar van de gemeente Barneveld

In 2004 verwierven wij landelijke bekendheid met de Amalia carré een hommage aan prinses Amalia

In 2006 mochten wij ons als beste ambachtelijke slager van de provincie Gelderland presenteren

In 2009 werden op de internationale Slavakto vakwedstrijden maar liefst 8 zelfgemaakte producten  met goud bekroond

In 2012 werden onze producten onderscheiden met 10 x goud, waarvan 3 x goud met ster tijdens de Slavakto

In 2013 zetten wij op 29 april de Kroon op ons werk met onze verantwoordelijkheid voor de vleesvariaties bij het afscheidsdiner van Koningin Beatrix en haar koninklijke gasten in het Amsterdamse Rijksmuseum en op 30 april voor onze Koning Willem Alexander en al zijn gasten na de inhuldiging bij het souper op het IJ te Amsterdam

Dit zijn enkele hoogtepunten uit onze geschiedenis, meer informatie kunt u vinden op internet. U vindt hier verrassende en unieke activiteiten van onze bedrijf!

Koninklijke brief

Winnaar ondernemers van de Gemeente Barneveld

Joosten Keurslager

Langstraat 46
3771BG Barneveld
0342412213

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten